За нас

ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДСТВО, ТРГОВИЈА И УСЛУГИ МЕБЕЛ АЦЕВСКИ АЦО ДООЕЛ СКОПЈЕ

„Мебел Ацевски“ е македонска фирма со визија да го подобри квалитетот на просториите за живеење, канцелариските и јавни простории. Секој производ е резултат на долг процес на проектирање, со цел да се одберат најдобрите материјали и начини на изработка, за клиентите да добијат финален продукт со врвен квалитет според светски стандарди. Фирмата „Мебел Ацевски“ започна со производство на 01.11.1997 година. Веќе повеќе од 20 години успешно изработува широк спектар на мебел и врати, истовремено креирајќи функционални и инспиративни ентериери. Клиентот е вклучен во секој дел од процесот на проектирање, изведба и монтажа, во соработка со нашиот стручен тим на вработени. Сместени сме на две локации во Скопје, но нашите производи се распространети на европско тло. Погоните се технички опремени со најмодерни машини за производство, управувани од искусни столари. Имаме петосна и триосна CNC машина, кројачици, кантерици (со можност за PUR кантирање), топли и ладни преси, BLUM машини, две наши фарбари и сушара за масивно дрво.

Нашиот тим

Ацо Ацевски
ГЕНЕРАЛЕН МЕНАЏЕР
М:075 206 925
aco@mebelacevski.com
АЛЕКСАНДАР КОСТАДИНОВ
РАКОВОДИТЕЛ НА ОДДЕЛ ЗА ВРАТИ
М:076 422 577
info@mebelacevski.com
САРА АЦЕВСКА
РАКОВОДИТЕЛ НА ОДДЕЛ ЗА МЕБЕЛ
М:078 422 583
sara@mebelacevski.com
ЉУБОМИР ИВАНОВ
ИНЖЕНЕР ПРОЕКТАНТ
М:078 422 708
ljubomir@mebelacevski.com
Моника Петровиќ
ИНЖЕНЕР ПРОЕКТАНТ
М:076 422 581
monika@mebelacevski.com
ДЕСПИНА ЗДРАВКОВА
ИНЖЕНЕР ПРОЕКТАНТ
М:076 408 751
despina@mebelacevski.com
РИСТО ЈАНАКИЕВСКИ
НАБАВКИ
М:075 244 149
info@mebelacevski.com
АНЧЕ БЛАЖЕВСКА
РАКОВОДИТЕЛ НА ОПШТИ И ПРАВНИ РАБОТИ
М:076 422 580
smetkovodstvo@mebelacevski.com

©2024 Мебел Ацевски

designed & developed by Fabricca