Për ne

KOMPANI PËR PRODHIMIN, TREGËTI DHE SHERBIME MEBEL ACEVSKI ACO KSHK SHKUP

“Mebel Acevski” (Mobilje Acevski) është një firmë maqedonase, me vizion për të avancuar cilësinë e hapësirave të jetesës, zyrëve dhe lokaleve publike. Çdo produkt është rezultat i një procesi të gjatë të dizajnimit, me qëllim prë të zgjidhur materialet më të mira dhe mënyrave për prodhim, që konsumatorët të marrin një produkt përfundimtar të cilësisë së lartë sipas standardeve botërore. Kompania “Mebel Acevski” ka filluar prodhimin më 1 nëntor 1997. Për më shumë se 20 vjet, ajo ka prodhuar me sukses një gamë të gjerë të mobiljeve dhe dyerve, duke krijuar interiere funksionale dhe frymëzuese. Klienti është i përfshirë në çdo pjesë të procesit të projektimit, zbatimit dhe montimit, në bashkëpunim me ekipin tonë profesional të punonjësve. Ne jemi të vendosur në dy lokacione në Shkup, por produktet tona janë të përhapura anembanë evropës. Fabrikat janë të pajisura teknikisht me makinat më moderne të prodhimit, të menaxhuara nga marangozë me përvojë. Ne kemi një makinë pesë-akse dhe tre-akse CNC, qepëse, kantere (me opsion PUR), presa të nxehta dhe të ftohta, makina BLUM, dy oda të ngjyrosjes dhe një tharëse për dru masiv.

Ekipi Ynë

Aco Acevski
MENAXHER I PERGJITHSHEM
М:075 206 925
aco@mebelacevski.com
Aleksandar Kostadinov
UDHËHEQËS I DEPARTAMENTIT PËR DYER
М:076 422 577
info@mebelacevski.com
Sara Acevska
UDHËHEQËS I DEPARTAMENTIT PËR MOBILJE
М:078 422 583
sara@mebelacevski.com
Ljubomir Ivanov
INXHINER PROJEKTIMI
М:078 422 708
ljubomir@mebelacevski.com
Monika Petrovikj
INXHINER PROJEKTIMI
М:076 422 581
monika@mebelacevski.com
DESPINA ZDRAVKOVSKA
INXHINER PROJEKTIMI
М:076 408 751
despina@mebelacevski.com
RISTO JANAKIEVSKI
SPECIALISTËT E BLERJES
М:075 244 149
info@mebelacevski.com
ANCHE BLAZHEVSKA
UDHËHEQËS I QËSHTJEVE TË PËRGJITHSHME DHE LIGJORE
М:076 422 580
smetkovodstvo@mebelacevski.com

©2024 Мебел Ацевски

designed & developed by Fabricca