Кариера

Постојано сме во потрага по нов и квалитетен кадар за да го прошириме нашиот тим. Доколку поседувате вештини во областа на производство и проектирање на плочест мебел и врати контактирајте нè и испратете ни Ваша кратка биографија.

©2023 Мебел Ацевски

designed & developed by Fabricca