PËR NE

“Mebel Acevski” (Mobilje Acevski) është një firmë maqedonase, me vizion për të avancuar cilësinë e hapësirave të jetesës, zyrëve dhe lokaleve publike. Çdo produkt është rezultat i një procesi të gjatë të dizajnimit, me qëllim prë të zgjidhur materialet më të mira dhe mënyrave për prodhim, që konsumatorët të marrin një produkt përfundimtar të cilësisë së lartë sipas standardeve botërore.
Shiko me shume

Reference

©2024 Мебел Ацевски

designed & developed by Fabricca